Info Capriccio

Over ons...

Ons orkest is onderverdeeld in mandoline, mandola, gitaar en contrabas.

Het orkest repeteert op woensdagavond van 20:00 tot 22:00.

Onze vereniging heeft twee docenten die les geven in mandoline/mandola en gitaar.

Wij repeteren in De Meander op woensdagavond o.l.v Daniëlle de Rover en op vrijdagavond met Bep Oosterman - Dubach.


Nieuwe leden kunnen in oktober beginnen. Onze contributie voor een leerling is € 125,- per jaar en €15,- inschrijfgeld. In het eerste jaar kunt u gebruik maken van een leeninstrument. De lesboeken zijn voor eigen rekening. De lessen zijn op woensdagavond of vrijdagavond in groepsverband per niveau. De lessen duren ongeveer een half uur.


Beëindiging van het lidmaatschap dient schriftelijk te worden gemeld bij het bestuur (niet via de docenten).

Opzegging kan slechts geschieden tegen het einde van een kalender jaar deze loopt van januari tot december. Er is een opzegtermijn van een maand. U dient dus in november het bestuur in te lichten. Voor alle leden geldt contributieplicht tot en met het einde van het jaar dat het lidmaatschap reglementair eindigt. Er vindt geen restitutie plaats van eenmaal betaalde contributie gelden.

Na beëindiging dienen de eigendommen van de vereniging (instrumenten met toebehoren, bladmuziek, rode polo, blauwe sjaal/stropdas, rode roos, lessenaars e.d.) compleet en in goede staat bij het bestuur ingeleverd te worden. Dit kan op woensdag avond in de Meander.

Mandoline

Bas

Adres oefenruimte​

De Meander - Vlinderslag 1-5 - Oostvoorne

woensdag:

• 17:30-19:45 uur gitaarlessen

• 20:00-22:00 uur orkestrepetitie

CNS De Nieuwe Weg - Nieuweweg 12 - Oostvoorne

vrijdag:

• 18:00-21:30 uur mandolinelessen

De lessen duren ongeveer een half uur.

CD

Capriccio heeft in 2010 een tweede CD opgenomen, genaamd Capriolen. Het repertoire van deze cd is heel divers met o.a. een gevoelige Poème, een vurige Tisza Czardas en een romantische Carnevale di Venezia.

Deze cd kunt u bestellen via ons contact formulier.

Uw CD wordt verzonden wanneer wij €10,00 per CD + €4,10 verzendkosten hebben ontvangen op banknummer NL92 RABO 0350 2105 94 t.n.v. MO Capriccio Oostvoorne (verzending binnen Nederland).

Tweede CD 2010


Eerste CD 2001 (niet meer leverbaar)