De docenten



Daniëlle de Rover

Daniëlle leerde vanaf jonge leeftijd het bespelen van de mandoline en gitaar van haar moeder Mien de Rover- de Vos. Na de middelbare school studeerde zij aan het Rotterdams Conservatorium waar zij in 1993 haar diploma Schoolmuziek behaalde. Daarna studeerde zij op het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam bij Benny Ludemann waar zij in 1998 haar studie mandoline DM met goed gevolg afsloot.

Daniëlle heeft een bloeiende privépraktijk voor gitaar- en mandolineles.

Zij is dirigente van twee mandoline orkesten ‘De Plektrum Melodisten’ en ‘Capriccio’. Ze heeft een gitaarensemble en componeert en arrangeert veel voor mandoline-orkesten, waarbij de nadruk ligt op verschillende muziekstijlen uit Zuid-Amerika. Haar grote compositie met de naam “FusionEm” wordt in heel Europa en zelfs in Australië en Japan met veel plezier gespeeld. Daniëlle geeft regelmatig workshops aan mandoline orkesten in binnen- en buitenland. Af en toe speelt ze als mandoliniste mee met grote orkesten en ensembles zoals het Radio Symfonie Orkest, de Marinierskapel en het Schönbergkwartet en werkt zij mee aan CD- en DVD opnames.



Bep Oosterman-Dubach

Bep Oostesterman - Dubach nam in 1994 het dirigent stokje over van haar vader, Harry Dubach (de grondlegger van Mandoline Vereniging Capriccio) en na vele cursussen en scholing bij o.a. het Nederland Mandoline Practicum leidt zij de cursisten met veel liefde en toewijding op.